Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Eskils Balder vann – fick 35 000 kronor

Öystein Tjomslands Eskils Balder (e. Bork Odin) vann tillsammans med kusken Ulf Ohlsson.

Publicerad:

Valacken vann på tiden 1.31,8/2140 meter i det sjunde loppet på Danneros travbana på lördagen. Marginalen ned till tvåan Målbo Vanja blev en nos för Eskils Balder som ägs av Ekerum Trav HB, Bro, och är uppfödd av Sgl Breed AB, Vänersborg. Förstapriset i loppet, som genomfördes på lätt bana, gav 35 000 kronor.

Den fyraåriga valacken hade före dagens lopp bara vunnit ett lopp på fyra starter och har med dagens seger sprungit ihop 75 500 kronor (med segerprocent på 40 och platsprocent på 80).

Övriga hästar som fick prispengar i loppet var Målbo Vanja (tvåa), Grim (trea), Moas Märta (fyra), Tekno Tana (femma) och Deviljas Kloker (sexa).

Majestät, för Carl-Ivar Larsson, Supersnorpan, med Michaela B Fransson i sulkyn, och Bato Kungen, som kördes av Stefan Edin, galopperade under loppet.

B.W.Raz ströks före start.

ANNONS

Startlista

Dannero , Lopp 7

Sleipner Cup, Försök 6 (Final Romme 19 maj) - Fördel Ston • 2140 m • Voltstart
Förstapris: 35 000 kr
Sleipner Cup, Försök 6 (Final Romme 19 maj) - Fördel Ston 4-åriga svenska och norska kallblodiga högst 100.000 kr. Körsvenskrav kat. 2. Körsvenner födda 050408 eller tidigare. 2140 m. Tillägg 20 m för hingstar och valacker. 20 m vid vunna 60.001 kr Pris: 35.000-17.500-11.000-7.500-6.400-5.400-3.000-3.000 kr (8 priser). Lägst 1.500 kr till alla tävlande. Hederspris till segrande hästs ägare. Hederstäcke till segrande häst.