Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Insändare: "1.300 kronor – då stannar jag hemma"

Foto: JANET PERS SPARTHAN/TR BILD
"Att ta 1.300 kronor för en restaurangplats gör ju att man hellre väljer att sitta hemma med ett kompisgäng än vara på plats", skriver Morgan Schützer. Foto: JANET PERS SPARTHAN/TR BILD

Jag ser med stor sorg över det minskade antalet besökare nu även på stordagarna. Men ser även att vissa banor lyckas väsentligt bättra än andra.

Av: Morgan Schützer
Publicerad:

Insändare i Travronden

Detta är en insändare. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Travronden värnar om det fria ordet och yttrandefrihet. Vi vill att du ska uttrycka din åsikt och dela med dig av dina goda tankar och idéer. För att bli publicerad krävs att du håller god ton, följer våra riktlinjer och svensk lag.

Jag tror inte som vissa banor tycks tro, att det gäller att mjölka ut mesta möjliga av oss besökare. Att ta 1.300 kronor för en restaurangplats eller 200 kronor per person i inträde, gör ju att man hellre väljer att sitta hemma med ett kompisgäng än vara på plats.

Eller som vi nu i sommar blev varse, att betala 180 kronor per dygn för att stå på en grusplan utanför banan med vårt campingekipage!!! Det blir svårt att motivera för frun och övriga familjen. Vi har annars gjort en del sådana stopp under vår semester.

Därför en stor eloge till de banor som gör tvärtom och välkomnar oss med öppna armar, kan fixa så vi kan få el och även stå inne på banan.

Morgan Schützer 

ANNONS

Ämnen i artikeln


Av: Morgan Schützer

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.