Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Walker avgår

Foto: ADAM STRÖM/STALLTZ.SE
Dan Walker. Foto: ADAM STRÖM/STALLTZ.SE

Igår meddelade Dan Walker övriga styrelseledamöter i Stockholms Travsällskap att han avgår som ordförande för Stockholms Travsällskap och i samband med det lämnar styrelsen.

Publicerad:

"Jag driver sedan något år ett affärsutvecklingsprojekt utomlands. Då förutsättningarna för det projektet hastigt har ändrats kommer det nu ta mer tid i anspråk än förväntat och dessutom innebära behov av min närvaro på plats i Afrika. Jag känner därför att det arbetet inte är möjligt att förena med mitt engagemang för Stockholms Travsällskap och Solvalla. Travsporten och Solvalla är inne i en förändringsfas och det krävs väldigt mycket tid från en ordförande, inte minst mot bakgrund att vi också precis startat rekrytering av en ny VD", säger Dan Walker i ett pressmeddelande från Solvalla.
Styrelsen utsåg idag Lennart Jacobsson att leda arbetet fram till nästa föreningsstämma när ny ordförande kan väljas.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.